skip_to_content

Uutisia

13.4.2017

Hitachin uudet akkuporavasarat ovat saaneet arvostetun if Design Award -palkinnon

Hitachin neljä akkuporavasaraa - DH18DBL, DH36DBL, DH18DBML ja DH36DBML - ovat voittaneet iF Design Award 2017 -palkinnon Saksassa. Tämä on jo viides perättäinen voitto, joita on tullut yhteensä 10 vuodesta 2003.

Voittoporavasaroiden 6,0 Ah akku (DH36DBL ja DH36DBML) ja hiiliharjaton moottori tarjoavat huippuluokan porausnopeuden, suorituskyvyn sekä käyttöajan. Lisäksi koneet ovat ympäristöystävällisiä pölynpoistojärjestelmän ansiosta.

if Design Award on yksi alan arvostetuimmista palkinnoista. Arvostelussa huomioidaan mm. tuotteen innovatiivisuus, käyttäjäystävällisyys sekä ympäristöystävällisyys.

Lue aiheesta lisää täältä.

 

11.4.2017

IKH on the ROAD -rekkakiertue

Hitachi on mukana IKH on the ROAD -rekkakiertueella 19.4.-16.6.2017. Tervetuloa testaamaan koneitamme sekä hyödyntämään huikeat tarjoukset, jotka ovat voimassa vain kiertuepäivänä esittelyrekasta!

Katso kiertueaikataulu ja lisätietoja täältä.

 

5.4.2017

Hitachi Konepäivät kevät-kesä 2017

Tervetuloa Konepäiville! Luvassa on hyviä tarjouksia, tuote-esittelyjä, pientä purtavaa ja myymäläkohtaista ohjelmaa.

Katso kevään paikkakunnat ja aikataulut täältä.

 

30.3.2017

Tiedoksi jälleenmyyjillemme: hyllykortit ovat saatavilla kotisivuiltamme

Nyt sinulla on mahdollisuus tulostaa tuotteidemme hyllykortteja itse. Olemme lisänneet ison osan suosituimpien tuotteidemme hyllykortteja kunkin tuotteen tuotesivulle Dokumentteja-välilehdelle.

Lisäksi hyllykortit on koottu yhteen ja samaan paikkaan Esitteet-sivun alle.

Uutena ominaisuutena on, että voit lisätä tuotekorttiin hinnan jo tietokoneella. Valittavissa on joko normaalihinta- tai tarjoushintakortti.

Mikäli tarvitset myös muovitaskuja tuotekorteille, ota yhteyttä Hitachin myyjään tai suoraan markkinointiin: susanna.kuokkanen@hitachi-powertools.fi. Jos et pysty tulostamaan hyllykortteja itse tai et löydä haluamiasi hyllykortteja, voimme toki vieläkin toimittaa tulostetut kortit teille postitse.

 

21.2.2017

Lähetysluetteloiden sähköinen toimittaminen

Hitachi Power Tools Finland Oy siirtyy lähetysluetteloiden sähköiseen toimittamiseen alkuvuodesta 2017. Tarkistathan tilauksen yhteydessä, että meillä on sähköpostiosoitteesi.

Lue koko tiedote.

 

17.1.2017

Hitachi Power Toolsilla on uusi omistaja

Hitachi Ltd. on aikeissa myydä noin 51 % omistamistaan ja hallinnoimistaan Hitachi Kokin osakkeista yhdysvaltalaiselle pääomasijoittajalle Kohlberg Kravis Roberts & Co:lle (KKR).

Kaupan on tarkoitus toteutua kevään 2017 aikana. Hitachi Kokin ja sen tytäryhtiöiden toiminta jatkuu ennallaan.

Lue koko tiedote.